Om Delia's
Delia´s är kryddföretaget som startade 1998. Vi finns sedan 2004 på Gotland, i Visby innerstad. Målet för företaget har alltid varit att leverera goda kryddblandningar, vackra medicinalväxter, torkade grönsaker, blommor att ha i maten, te och smaksatta socker.

Allt är handpackat i moderna och praktiska förpackningar som kan vara snygga att ha framme i köket. Våra varor ska inspirera dig att använda mer och fler kryddor i matlagningen. Våga till exempel att använda blommor i maten, det är både nyttigt och vackert! Ät nyttiga rödbetschips, istället för godis eller dekorera soppan med dem, ja det finns så mycket du kan göra för att matlagningen ska bli roligare och godare. Bjud på en oemotståndlig saltblandning i svart-blått eller koka ett gudomligt te på rosenknoppar med råsocker med smak av jordgubbar.

Vi på Delia´s vill att matlagning skall vara njutbart, ”Allt tänkbart, ätbart som är vackert”. Just detta vill vi förmedla till dig.

Välkommen att handla via vår webbshop där vi erbjuder ett urval av våra varor.

Delia's, grossistföretaget
Våra kunder är framförallt delikatessbutiker, saluhallar, present- och inredningsbutiker. Ett exempel är Granit och Atterdag 5. Vi har även företagspresenter som vi kan anpassa efter era önskemål.

För ytterligare information om hela vårt sortiment, priser och villkor, hör av er.
Kontakta Delia's
Adress: Kronstallsgränd 1, 621 57 Visby
Telefon & fax: 0498-28 48 05
E-post: info@delias.se
Namnlöst dokument
Delias.se
Kronstallsgränd 1, 621 57 Visby
Telefon: 0498-28 48 05
E-post: info@delias.se
Köpinformation i vår webbshop ››
Copyright © 2006 - Delias